Állategészségház - www.allategeszseghaz.hu - info@allategeszeghaz.hu | nyomtatta: vendég
Hírlevél
Ide kattintva további információkhoz juthat a pályázattal kapcsolatban!
Főoldal / Hírek / Megnyitja kapuit az Állategészségház, Bánhida

Megnyitja kapuit az Állategészségház, Bánhida

Közzétette: Dr. Keleti Zoltán 2012. 03. 09. Olvasottság:7023

állategészségház, állatorvos, állatorvosi rendelő, ügyelet, éjszakai ügyelet, készenléti ügyelet, állatorvosi ügyelet, állatpatika, állatgyógyszer, állatgyógyszertár, Vértesszőlős, Tatabánya, Tata, belgyógyászat, védőoltás

2012. március 20-án nyit az Állategészségház Bánhida. Hasonlóan a Vértesszőlősi Állategészségházhoz, nyitáskor állatorvosi rendelő várja az állattartókat,

Állategészségház, Bánhida

de engedélyezés alatt áll, és hamarosan nyílik az állatpatika, és állateledel, állatfelszerelés is kapható a pet-shopban.
Az állatorvosi rendelőben kutya, macska és más házi kedvenc ambuláns gyógykezelésére, védőoltására és elsősegély nyújtás keretében kisebb műtétek elvégzésére van lehetőség. A komolyabb, műszeres diagnosztikai vizsgálatok (röntgen, ultrahang-diagnosztika, EKG) - helyhiány miatt - a Vértesszőlősi Állategészségházban érhetők el.
Rendelési idő: hétfő, szerda, péntek: 9-11, kedd, csütörtök 16-18 óráig.
Rendelési időn kívül kérésére házhoz megyek, ahol nem csak kedvence, hanem a háztáji valamennyi haszonállata ellátást kaphat (ló, sertés, szarvasmarha, juh, kecske, tyúk, liba, kacsa, pulyka)
Az Állategészségház, Bánhida és az Állategészségház, Vértesszőlős közös éjszakai és hétvégi készenléti ügyeletet tart. Az ügyelet hívható a +36 30 555 3145 mobiltelefonszámon.

A(z) Hírek rovat összes cikke:

Megnyitja kapuit az Állategészségház, Bánhida [2012. 03. 09.]

Honlaptérkép Ideart Az oldal 46.8320846558 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég